tässä lukee Lee - na

Espoon kaupungin työväenopiston kevätlukukausi päättyy tällä viikolla.  Mutta onneksi edessä on kesälukukausi.  Ja kiinalainen tussimaalaus jatkuu toukokuun loppuun asti.  Eilen kukkamaalari herkistyi, sillä aiheena oli lootukset.  Harjoittelimme hennon punavärin kera kukkia ja nuppuja.  Lehdet maalattiin hyvin märällä tussilla.  Parhaan lopputuloksen sai vikkelällä siveltimellä.  Opettajan vedot olivat taas kerran taiturimaisia ja omat yritykset kömpelöjä. 


 

opettajan opettajan lootuksenkukkia


tässä syntyy kurkkuja ja kurpitsoja

Otsikkokuva on rouvaopettajan käsialaa.  Enpä olisi arvannut, että oma nimi kiinalaisittain voisi olla taideteos.  Vielä en ole uskaltanut ruveta harjoittelemaan signeerausta.  On siinä sen verran koukeroita.  Saan oman leimasimen, kunhan opettelen kaivertamaan sen mallin mukaan.  On tämä mielenkiintoista.
Lee-na, tussimaalari



innostuin tekemään kotona vesiväri- ja tussikokeiluja japaninpaperille

ps. askartelin blogiin kategoriat.  Se tarkoittaa, jos haluatte vilkaista vain kiinalaisia tussimaalauksia tai vain akvarelleja tai jotain muuta oikeassa palkissa olevaa kategoriaa, saatte listan pelkästään valituista kohteista.  Suosittelen, se toimii!