Kuninkaantien taiteilijoiden näyttely Oitbackan kartanon Orangerissa

Tervetuloa elokuussa Kirkkonummelle katsomaan akvarelleja ja grafiikkaa.  Näyttelyssä on mukana seitsemän minun maalaustani.  Jo kartanomaisema sinänsä on kesäretken arvoinen.  Osoite on Kiseleffin Puistotie 23 B, Oitbacka.  Näyttely on avoinna 30.8. asti torstaista sunnuntaihin klo 12-18.  Olen paikalla päivystämässä 20-21.8.


Oriveden Sanomat 30.7.2009

Korkeakosken näyttely on nyt purettu.  Siitä jäi hyvät muistot, sillä vieraskirjaan kertyi runsaasti nimiä ja näyttelystä kirjoitettiin positiivisesti paikallislehdissä - jopa kuvien kera.  "Marjaleena Etulan kutsuvat kukkamaalaukset ovat kuulaita, taidolla absrahoituja ja viivalla viimeisteltyjä".  Näin Oriveden Sanomat.

Minä olin tyytyväinen myös näyttelyn tuottoon, sillä kokonaista 16 maalausta vaihtoi omistajaa!  Kelpaa nyt ostaa lisää akvarellipapereita ja värejä.  Parhaan kommentin töistäni sain Reijolta, joka mielellään tukee nuoria ja lahjakkaita taiteilijoita!  Nuorella hän tosin tarkoitti uransa alussa olevia maalareita.  Kiitokset kaikille tukijoilleni ja erikoiskiitokset yli yhdeksänkymppiselle Sylvi-tädilleni, joka osti maalauksia sekä itselleen että sukulaisille lahjoiksi.
Lena, nuori taiteilija

kesän ja kevään blogiteksti ja -kuvat löytyvät kotisivuiltani

kesä 2009

kevät 2009